2009. július 21., kedd

Perzselő nap


Kód: http://lh3.ggpht.com/_TIy9Z8J1CaM/SmTpfZqVeII/AAAAAAAAC8I/AXFZScakqgA/perzsel%C5%91%20nap.jpg

6 megjegyzés:

 1. Gyönyörű sablonokat készítesz, és köszi, hogy használtad a virágaimat, madárkáimat és madzagomat! :) Az viszont szerintem aggályos, hogy sehol sem tünteted fel a krediteket (én még csak kibírom, de a külföldi dizájnerekből még bajod is lehet), hiszen így az sem tudja feltüntetni, aki használni fogja a blogján!

  VálaszTörlés
 2. Köszönöm!
  Az az igazság, hogy zárt blogként indítottam csak a barátoknak, de már elkezdtem pótolni a hiányosságokat.
  Amúgy nem hiszem hogy mindig mindenhol megoldható hogy az alkotó nevét feltüntessük, pl. ha valaki letölti a hátteremet, az sem tünteti fel sehol sem hogy @gi készítette, mondhatni ez a freebie-k átka. Sajnálom ha ezzel valakit megbántottam, de hangsúlyozom, igyekszem!

  VálaszTörlés
 3. Nekem is tetszik amit csinálsz, és láttam, az én készletemből is csináltál már sablont. Elhiszem, hogy nehéz munka lesz visszakeresgetni, mikor melyik készletet használtad. Az, hogy nem tüntetik fel a készítő nevét, sajnos még előfordul nem kis számban, de mi mind azon vagyunk, hogy elterjedjen a másik munkájának tisztelete. Szerintem sokat segíthetsz azzal te is, ha csinálsz egy felhasználási útmutatót (TOU), és mondjuk a blogod oldalán feltünteted. Ha te odarakod minden bejegyzésednél, hogy kinek a készletéből csináltad a sablont, és kiegészíted a saját kéréseddel (pl. kéred, hogy jegyezze meg a neved, ha felhasználja a sablont) esetleg te magad "rejted" el a sablonban a creditet...
  Nézd meg az én blogomat, nekem is ott van, hogy honnan van a sablon. Nem piszkálni akartalak, hanem inkább segíteni, remélem nem veszed rossz néven. :)

  VálaszTörlés
 4. Dehogy veszem rossz néven!
  Teljesen jogos amit írtok, hiszen nem kevés munkátok van a készletekben, ne más arassa le a babérokat!
  Köszönöm a segítséget, majd megnézem mi fán terem ez a TOU? :D
  Bár megmondom őszintén, ennyi munka nem nagyon fér az időmbe, lehet hogy újra bezárok és megmaradok annak, aki voltam, hobby scrap-esnek, aki a barátainak készít hátteret. Soha nem gondoltam volna hogy ennyien rám találnak.....
  Köszi mégegyszer és bocsánat a kellemetlenségért, pótoltam a hiányosságot a készletedből készült háttérnél is! :)

  VálaszTörlés
 5. Nagyon nagy hála és köszönet ezért a rengeteg munkáért!!! Szuper, hogy megcsináltad, és nagyon köszönöm a többiek nevében is! És külön örülök, hogy nem bántódtál meg, és készíted továbbra is ezeket a csodás sablonokat! :)

  VálaszTörlés
 6. Kovaxka: nem tagadom, van még mit tanulnom, köszönöm hogy fordulhatok Hozzátok! :)

  VálaszTörlés