2010. június 23., szerda

Életjel

Bő két hónapja nem jelentkeztem, aminek számtalan oka volt. No nem a Bahamákon nyaraltam eddig. :))

Az első és legmeghatározóbb, hogy az én kis gépecském megadta magát -> szervíz -> hazaadták, nem működik -> újra szervíz, és azóta is ott csücsül. Most egy kis netbook-om van kölcsön, az meg nem épp képszerkesztésre való. És sajnos egy csomó elkészült hátterem is a rossz gépen van, remélem nem vesznek el...

A másik ok, hogy építkezésbe kezdtünk családilag, sok időt-energiát igényel, mellette állást keresek újra, zajlik az élet, nem utolsó sorban pedig igyekszem a lehető legtartalmasabban tölteni őszig ezt a kis időt kisfiammal, mert utána munka- ovi...nem lesz még egyszer ennyi időnk egymásra.

Nagyon köszönöm a hiányolásokat, jól esnek, ígérem amint lesz gépem jelentkezem újdonságokkal, mert azért erősen vágyakozom én a scrap után, sok ötletem is van. Örülök hogy addig is látogattok! :)

Mindenkinek tartalmas, szép nyarat!

5 megjegyzés:

 1. Dejóóó, hogy jelentkeztél!! Tényleg fontos időszak ez mindkettőtök életében! Jó nyaralást, pihenést kívánok Neked és családodnak is!

  VálaszTörlés
 2. Már hiányoltalak!!!
  Nagyon szép nyarat, sok energiát kívánok az építkezéshez!
  Szeretettel:Ilda

  VálaszTörlés
 3. De jó,hogy jelentkeztél nagyon örülök,hogy minden jól megy veletek:-)

  VálaszTörlés
 4. @gi, nagyon aggódtam miattad, annyira jó hogy jelentkeztél, így tudjuk, hogy csak kicsi baj van - munkahely keresés -! Persze tudom, hogy ez nehéz dolog, de...
  Nagyon jó, hogy bejelentkeztél és szerintem sokan várunk vissza!

  VálaszTörlés