2009. december 11., péntek

Macis karácsony

Kód: https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEif7cCFD5kFQGBXgTjzgq7SXtLAIVpncawT6-D50vU0wE54109oDDdG-sbrC4IWtLc1G_1r2F5abP4fB8xPve0-dt03AEGv2Bjc5-j2fZvtEy7VRC76NnQ5GYcPgLvQlSGGEVgo64YBBE6C/
Moniscrap- Christmas
Papír: Waterlo Project- Vivaldi Winter
Amin a nyuszi ül: Moani- Wintermix


7 megjegyzés:

  1. Szia! Nagyon tetszik ez a sablonod, megkaphatnám? Lehet, hogy butaságot kérdezek, de ze 2 oszlopos sablon? Köszi Kriszti

    VálaszTörlés
  2. Ricsimanó: persze, viheted! :)

    Nem butaság, ez egy sima 2 oszlopos Minima, csak egy kicsit asszimetrikus, hogy ne legyen már mindegyik olyan egyforma. ;)
    Igyekszem odaírni ha egy sablon nem Minima ezentúl is!

    VálaszTörlés
  3. Szia @gi! Köszi a sablont, nagyon édes és karácsonyi hangulatú lett az oldalunk! Olyan ügyi vagy és köszi még egyszer!

    Kellemes Ünnepeket Kívánunk Neked és Családodnak !!!

    VálaszTörlés
  4. Ricsimanó: köszönöm a kedves szavakat, viszont kívánom, Áldott Karácsonyt! :)

    VálaszTörlés
  5. Ezt is elvittem, nagyon cuki!

    VálaszTörlés
  6. Kedves Ági!
    A múltkor elvittem ezt a sablonodat, aztán egyszer csak eltűnt az oldalamról, pedig semmit nem csináltam vele! Most küzdök egy ideje, hogy visszategyem, de nem engedi a blogspot, és nem tudom miért! Próbáltam már szinte az összes alapsablonra, mert nem tudom, hogy melyik a minima alapsablon, mivel magyarul vannak a sablonnevek! Csak azt nem értem, hogy a múltkor sikerült, most meg miért nem? Esetleg van valami ötleted?
    Köszi
    Niki

    VálaszTörlés
  7. Niki, remélem az új post-ban megtalálod a választ ;)
    Nem működik a kódos verzió.
    Minima sablon pedig már nem létezik, csak azoknak van még akik a változtatások előtt is azt használták és azóta nem távolították el.

    VálaszTörlés